tANDLÄKAREN PÅ TISDAG!

Hej imorrn ska jag gå till tandläkaren ;( Ska träffa nån som heter Göran?? Och han ska bestämma om jag ska få tandställning or not... Tyvärr så tror jag att jag kommer få de ;( NOOOOOO!!! Min kompis o syrra har de, Dom säger att de va jättejobbigt/obehagligt att göra avtryck.

Så tandläkarna ser hur tänderna ser ut ;( Min syrra fick dock gör det 2 ggr,

Hoppas de går bra iaf, o att jag inte får tandställning!!!


/LaraH


Bloggar från Farbrors..

..iphone :D Grattis till morfar! 83 år. Har jag berättat att min ipod touch från wwf har kommit? Håller på att lära mig ladda ner låtar från itunes, om nån vet så kommentera gärna om hur man gör :) jag ladda ner nåhra låtar sen ladda jag ner två till, Men då försvann låtarna jag laddade ner innan :( Jaja, Hejdå! Ps. Imorrn äre första advent, pappa o ja ska åka skridskor då, /LaraH

R.i.p

Nu ligger Musse i  vår trädgård och vilar. Han och muffiN har varit dom bästa marsvin man har kunnat HA! men livet tar slut nån gång.♥
Till minne av Muffin: Söt! Ganska lungn, Hårboll :D gullig! På minner om en muffin en sån man äter :) Rolig sÅÅÅÅÅ otroligt söt! Han hade en tuppkam! gillade att vila.

Till minne av Musse: SÖT, en tuffing, Nyfiken gillade att springa i tunnlar, var som en gräsklippare när han ficK Äta gräs. (Detsamma med muffin) OCH Så
jäkla söt!

ÄLSKAR ER BÅDA! Mina älklingar<33333333333333333333

♥♥♥
/LaraH

goda nyheter..

Hejsan! Musse (mitt marsivn) syrran gav honom mat. Och då såg hon att han var helt blodig runt näsan, Som om han hade näsblod.

Men senare, eller aa, typ Nu när vi gav honom pencilin (för tanden) såg vi att han vårta (som han har på näsan) asså ingen rund grej utan bara en pytteliten grej. Men den var borta! Så den har typ rivits av. Så inge näsblod!

GODA NYHETER!

/LaraHHHHH

dålig uppdatering!!

Sorry!!!!  för den extremt lågá uppdateringen! har inte bloggat på två dar men känns som en evighet.

idag har jag vart hos P, (vanessa) vi spelade Wii gitarr, övade, vi har ju gitarr på onsdagar. gorde stinkbomber och åkte pulka! :P Det har kommit väldigt mycket snö på sistonde så fram med pulkan!!
 

/LaraH

Min bag

Här är min snygga AIK bag :)


Den är väldigt stor!!


Hihhihihihi!

/LaraH GodNatt!!


Lollipop!

Har absolut INGET att säga just nu.. Kollar på Paradise hotel. Här är ett videoklipp bara.



Njuy av klippen :) /LaraH

Läs om ni vill.. + Bag

HOPPAS NI ORKAR LÄSA ALLT!  Hej.. Sitter nu och tänker. På känslor döden och musse. Kommer mitt lilla gosedjur dö snart p.g.a en tand?
Fast när han dör kommer han ju komma till Muffin. I Himlen. Det är så hemskt när nån/nåt man älskat dör.
Att aldrig mer kunna säga: Hej gubben! Ta upp honom i famnen och gosa med hnm. Att aldrig kunna göra det mer. Det är ju förfärligt. Det är det värsta. Att djur/människor växter va som helst. Dör tillslut. Känner några som har misst ett djur, En farmor och farfar. Min farfar dog innan jag föddes. Men även fast jag aldrig sett hnm vid liv så saknar jag hnm otroligt mkt. Hatar känslan att lida, speciellt när nån dött. den känslan vill jag aldrig ha! om man är 11,12,1314, så eller yngre. Tycker jag att man är alldeles för ung för att mista nån i familjen. eller nåt djur. Jag vill jätte gärna ha en hund. Men när den hunden dör kommer man ju typ vara ledsen i 1 år! För man får ju så starkt band med hundar T.ex. Eftersom att dom är som männsikor.


Nepp dag att vara lite positiv!!!!!!!!!!!!!!!! Det är inge kul om man grubblar över döden eller ens marsvin om det inte ens har dött än?? Hoppas det händer ett mirakel och musse överlever!!

Men nu släpper vi de!! har hittat en "bag" att ha till gympan. (har en friis company) Känns fånigt. Så fjorrigt!!!
Men iaf den är jäkligt snygg!!! Bild kommer upp snart.

Kollar på paradise hotel nu! På kanal 6!

Puss Puss Puss Puss! Hahaha lite väl mkt Puss!!! /LaraHHHHH

Stackars musse!

Hej.. Kom hem från Fredde för ett tag sen. Och mitt marsvin hade vart hos vetrinären.. Han har en infekterad tand och får pencelin och så.. Om det inte funkar får dom at bort tanden!!!!!!!!!! ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( Han är bara 3 år!! ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
Hejdå!

/LaraH

Rihanna..

Hejsan! Just nu sitter jag hemma hos Fredrika!! <33♥♥♥♥ Vi gör tyyp.. Nåt? Men här är iaf en låt av Rihanna! Rihanna love the way you lie, Part 2


/Lollipoparna!

Harry potter och dödsrelikerna!

Hejsan svejsan! Glömde bort att säga att jag skulle på bio med Natta och Brate. Harry potter och dödsrelikerna. Nu är jag hemma iaf, och den var GRYYYYMT bra!! Synd bara att den är i Del 1 och Del 2. Men del 1 var bra iaf!!

VARNING!
Det kommer komma upp ganska mycket videoklipp här på bloggen för nu vet jag hur man lägger upp videoklipp från youtube.com Nice va??

Nu måste jag tyyyp sova! GodNatt! /LaraH

Mr big (video)

Provar att lägga upp musik videon, r big to be with you! Hoppas de funkar.



/LaraH

Tog lite bilder..

..Med chocklad!!


Cool? hahaah, hade inge att göra..


Chocklad på läpparna.. Inte världens snyggaste bild..


Puss puss!

/L

Fail..

Hejsan svejsan! Just nu exprimenterar jag med mitt hår! Haha nja.. Men jag försöker lista ut hur man gör en snygg hår knut/bulle, lite ruffsig sådär, men det går inte så värst bra.

Men kolla hur det blev!


Haahha! Fail!! Gjorde en vanlig knut (sån som bara hänger) Så satte jag upp den med hårnålar , och så blev det såhär!!!

Men om det är nån som vet hur man gör snygga hår knutar så kommentera gärna!!!

/LaraH

Brownie!

Hejsan svejsan! Idag var jag hos Natta (i sorunda) Nu ska jag kolla på legend of the seker, eller ja om en timme och 10 minuter :)

Har ätit VÄRLDENS godaste BROWNIE!!!!


Fast de är liksom en enda STOR brownie kaka, och så får man ta en kniv och skära av den bit!! :love:


Mums!!


Ingnorera MIG!!!! är ni snälla!


/LaraH legend of the seker går klockan 20.00 kanal 6

Varm chocklad!

 Sitter och dricker en kopp varm chocklad! Och det är världens snyggaste kopp också!!


AIK!!!! ♥


Puss puss!!


Warm chockolade!!


Satte upp håret i en "misslyckad" knut/bulle


Omg, vilken UGLY picture! Ojojoj..

NU måste jag verkligen sova! GODNATT! /LaraH
Ps. Gick skit bra på tennisen idag :P

Glömde man sin gitarr i skolan så..

..Andvänder man en Tumstock istället! XD!!!!!!!!!!!!!!!


Ja rockar ju fett!!


??


 Såhär lång är "typ" min tunga :P kke lite längre?? :S


Oj, va mupp man såg ut! XD

Nu la jag bort Tumstocken ett tag..

Boring..?


Whate, What happends now?!


Omg, Don't shot me! Please don't!

Haha, Såg lite uttråkad ut på dom tre sista bilderna ;P Haha, men men..

NEJ NU..

..måste jag SOVA! /GodNatt! L..?

Min middag = Onyttig

Hejsan! Till middag blev det brocolli gratäng! I den äre brocolli berchamell sås (den vita såsen till lasagne) och sen bacon! Men i denna var det kött/skinka ist för bacon!!!! USCH!!!! Då sa mamm aatt jag kunde ta en paj från frysen. Men syrran hade ätit upp den ända ost o skin pajen :@!!

Det fanns bara Taco paj?? Uewwwwwwww! Så åt INGET. Men sen kom pappa hem. Han hade handlat och då blandannat en Chips påse!

Yeyy! Middag! Så sitter och mumsar på chips nu! Haha.. Kke gör en omelett senare..

/LaraH

Twin! ♥♥

Hejsan svejsan! Idag var jag med Fredde♥! Vi flömma som fan! XD vi gjorde chockladbollar av smör havre och nån chocklad sås??? Ha ha.. Blev inte så jätte gott...

På Lördag kommer nog inte Jacob. Han ska gö nåt i skolan. Så han kan ej sova. Och då vill inte Brate sova me bara mig o Natta. Så antingen blir det bara jag och Natta eller inget.

Kan ju va lite skönt och bara va i helgen. Slippa sova och bara va på kvällen :) ansiktsmask o lite mys! X)

Näst nästa söndag är det första ADVENT! Då äre bara några veckor kvar till JUL!!!! <33

Nu har ja ingen mer att skriva! Jo! Imorrn äre Gitarr! GitarrFreak!

/LaraH

Sova hos Natta på lördag! + Planering innför helgen..

Hejsan svejsan! Idag var jag med Natta. Förut kollade jag och Brate på hennes Handbolls match. Så på söndag äre dags igen. Men den här gången ville Jacob följa me (en kille i klassen :)) Så vi tre ska sova hos henne på lördag.

Vi kommer typ vara uppe hela natten och gö nåt XD Men dåligt att matchen börjar tidigt, Kl 9!! Hur ska jag komma upp?!? Aja..

Men på Fredag ska typ Natta sova hos mig. Och på lördag kollar vi på killarnas bandy match (om dom har hemma match) Så gör vi 4 nåt på dan, sen åker vi till Sorunda! Och så äter vi typ på en Pizzeria och gör nåt på kvällen. Sen sover vi, haha och kollar på Nattas Match sen åker vi hem till nynäs!

Det var schema, (stavas så? elr?)  för helgen, eller ja, Planering!

/LaraH

Örngottet ser ut..

..Såhär

Örngott Världens bästa pappa - blå 
Mamma och pappa har blått på väggarna i deras rum, Så tyckte det här matchade!!

/LaraH

Bio i cikla..

Hejsan svejsan! Min kompis P (vanessa) Ringde mihh igår och undra om jag ville hänga med på bio i cikla? Men eftersom att jag inte har bestämt nåt idag (söndag) så blir det bio snart dårå, Himlen är oskyldigt blå, nån som sett den?


Tror det är den vi ska kolla på. Om nån har sett den, är den bra? från 1-10 hur bra???

Idag äre också Farsdag, Pappa blev JÄTTEGLAD hade gjort ett kort jg verkligen har kämpat med, och köpte ett örngott. Det som jag berättade om i ett annat inlägg..

Men nu ska jag typ fixa mig, ska snart åka så bye bye! /Puss LaraH

Musse! mitt gosedjur!!! R.I.P Muffin

Hejsan! Gosar med mitt gosedjur! Haha! Nej, utan mitt marsvin! Musse <3333333333333333333333333333333333 ♥♥♥♥♥!!!!!!!!!!! Mitt andra marsvin Muffin dog för ett år sedan.. ;( R.I.P Muffe! Han var som en muffin! sockersöt,cute! (virvelmarsvin) Älskar honom också! Även fast han är i himmlen,

För mig finns det en djur gård i himmlen där alla djur hamnar. Och när man själv kommer dit får man träffa sina djur och familjen som har dött :)



Musse! Vi brukar kalla honom Musse Mus! ♥ Sötnos!


Ovanifrån! Lika söt! tyvärr har jag inga bilder på Muffin ;( R.I.P Rest In Peace! ♥

/LaraH

Inga toffsar!

Hej! Satt och lyssnade på en låt, Söder - Du snurrar min värld. Sen satte jag mina koss hörlurar runt halsen och sen satte jag dom på huvudet! Och kolla hur det blev!!!!!


Lyfte upp hörlurarna såhär! :P


Dag drömmer? XD


Tummen upp för råttsvansar utan toffsar! :thumbup: !!!!


fjortis pose! ;P

/LaraH

bilder!

Här är bilder på det jag köpte :P


Min Zebra mönstrade necessär! (just nu har jag mascara, + läppglans i en smyckes påse) Såå en necessär är perfekt!!!


Svarta och bruna hårspännen, Har mörk/ljust hår men tycker bruna och svarta passar bättre!!


Ooj vad snett det blev! Men dom är suuuuuper snyyyygga!


Det är små guld kjedjor, silver kjedjor och pyttesmå silver kulor och silver tråd??? men ni ser en guld kjedja längst ut till höger, bredvid är det en vanlig silver grej! Hahahaaa svårt att förklara :)
 

/Hejdå! LaraH

Shoppade me Fredde!

Hejsan!kom hem från Haninge för nån timme sen. Shoppade med Fredde! (Fredrika, Min älskling!,Twin<333333) Köpte ett Örngott till pappa, Det är ju Farsdag imorrn! (söndag) Det står världens BÄSTA pappa på det :)

Jag köpte ett par COOLA örhängen på rea, (20 kr) Sen en zebr mönstrad neccesär (paljetter på) sen bruna och svarta hårspännen/hårnålar. Lägger upp bild på allt snart!

/LaraH


Dålig update..

Hejsan! Idag äre Fredag. Ligger i sängen och grejsimojsar på datan XD. Imorrn (Lördag) Ska jag och Fredde åka till Haninge C, Och shoppa lite. Vet typ inte va jag ska ha så tar typ me mig 350 kr :S ?ivf brukar jag ta 500 kr, Heheh.

Men såg att min senaste Header bild blev missbildad på bloggen så här kommer en tydligare Header bild:


Är denna tydligare..?Hehe..

Ska sitta lite vid datan till sen ska jag nog sova! GodNatt! /LaraH ZzZzzZzzZZZzz

Ny header bild!

Hej! Måste snart sova.. men iaf, Har gjort en ny Header bild, Vad tycks om den här?:




Vad tycker ni om den här? Är den bättre?

Nu måste jag sova! GODNATT! /En SÖMNIG LaraH! <3


Kör kort, Sen..

Hejsan! Natta och jag sitter och spelar kort, Nu ska vi köra BLUFF! (hon ska lära mig det) ;) haha..

Sen ska vi åka med bussen till kvarnängen och göra en sak.. Det får ni reda på ikv.

Hejdå! /LaraH

Är me Hilma!

Hejsan! Just nu sitter jag och Hilma i min säng och lyssnar på spotify, Fuck you med Cee lo green. Sen ska vi lämna panda saker :)

Sen kommer Natta vid 7 och ska sova över hos mig! Kul va ?:D

Hejdå /LaraH..?

En bild jag har redigerat..

..I picnik.com Älskar ju gitarr så redigerade en bild på Picnik.



Jag är även medlemm på en sida där jag heter GitarrFreak drf står det By: GitarrFreak

Tycks om den då? Älskar att fota och sen redigera dom på picnik. Men skulle hellre vilja ha photoshot.
Ska typ sova nu. Puss! /LaraH

Ny header!

Hejsan! Tyckte bloggen var så tråkig! så jag fixade header och bakrund! Tycks? ;) jag hade tänkt mig att ha en genomskinlig bild av mig i den bilden jag har som headern nu. Det bli finare va? En riktig höstbild ska det vara! Så man licksom ser hur personen ser ut som har bloggen.

Bilden i headern är tagen av mig. När jag mamma och pappa var ute och gick på ringvägen. Det var is då. Så vi gick på isen. Och plums så hade jag åkt i med hela mitt ena ben! Fan vad pinnigt det var när folk gloddde eftersom att jag var hel dyblöt på ena benet!

Men det pinniga som händer minns man mest och bäst!!

säg nu va ni tkr om headern! Här ser ni en tydligare bild av headern , (typ)



 Tycker bilden är så vacker! Jag blev väldigt nöjd!

/LaraH

I'm so HAPPY!

Hej! jag är glad för pappa kom hem med lite chocklad :D (vi ringde hnm o fråga) Haha XDVi var så sugna på chocklad! och det fick vi!!!

Den stora biten är schweizchocklad, och den lilla är vanlig mjölkchocklad! (vad sugen jag blev på mjölk till chockladen) Hhaha XD

/LaraH

Prova att..

..Skriva ditt namn med tungan: cccccccccccccccccccccccclara
skriv ditt namn med hakan: clazfra
skriv ditt namn med armbågen: clara
skriv ditt namn med näsan: clara
skriv ditt namn med tån: claaraaas


Jag var ju rätt duktig :D /LaraH

Vanlig skoldag.. + Resultat!

Hejsan svejsan! idag var det en HELT vanlig skoldag, Den gick ganska fort :) våra lärare skulle på konferans möte så vi fick sluta kvart i 2! istället för halv 3!!! Snacka om nice!

Sen på matten fick vi resultat av våra matteprov vi hade! Blev väldigt nöjd haha.. Fick 26,5 poäng av 29 Så det var nice. Gjorde två slarv fel.
Men man lär sig av sina misstag! Har ni gjort ett misstag och lärt er av det, isf skriv det i en kommentar!

Och sen skriver jag upp det här på bloggen så kan ni se att man kan lära sig av sina misstag!




Puss puss! Ni har på er tills imorrn med att ställa kommentar!

Nytt nagellack + Beck!

Hejsan svejsan! i lördags fick jag ett nytt SUPER SNYGGT nagellack av min moster! hon sa att det var Chanel, alltså (märket chanel) som hade börjat med den färgen, och det hade sålt slut på nolltid!
Älskar Färgen otroligt mkt! Perfekt höstfärg!!


Det står 151 Mavala :) tror hon köpte det på Åhlens inne i stan.




Det ser ut såhär, Har målat det två ggr men den är lite ljusare när man har ett lager.
Färgen är typ Grå brun, och lite skimmer eller glitter i! Supersnyggt iaf.

Nu klockan 9, går Beck på kanal 4. Gamen heter det! älskar Beck, såg förra avsnittet. Flickan i jordkällaren!
Men nu har det börjat små måste dra!

Hejdå! /LaraH Ps. Imorrn är det skola! ;( f*n Hehe..

Nu är det..

Nu är det 46 dagar kvar till JUL! fortfarande 7 veckor kvar snart 6 veckor kvar!!!!!

Fan fan fan fan!

Imorron är det skola! Buhu! ;( Hatar skolan! först går man på dagis, det är väl ganska OK, sen 9 år i grundskola sen 3 år i gymnasiet! ska inte fortsätta plugga efter gymnasiet! jag har 4 år kvar i grundskolan, Vilken klass går jag i då? ;) Sen 3 år på gymnasiet, så alltså 7 år kvar att plugga! PPUHHHHH! Pallar inte!

Men måste! slösar typ bort hela livet åt att plugga och jobba! Men men..
Lite klagomål från lilla mig!

/LaraH

Snart kommer..

..Hilma! vi ska lämna Pandasaker från WWF intressant va? ;) Hon kommer nog snart................

/L

Party dags!

Hej! idag ska min farmor ha födelsedags fest hos oss! GRATTIS!i förskott! (hon fyller på måndag :)) Så idag så ska jag ha kul! Ska hoppa in i duschen och tvätta håret! (även om jag gjorde det igår)

ÅÅH tänk om man hade denna dusch!


Bild från google

Hejdå! /LaraH

Proppmätt!, Idol elr legend of the seker?

Hej! nu har jag ätit VÄRLDENS GODASTE MIDDAG! Hemmagjord lasange! och chocklad mousse till efterätt! Det var så jäkla gott! Men nu är jag proppmätt!

Vet ej om jag ska se Idol eller Legend of the seker? Familjen vill nog se idol (tkr det är tråkigt nu när alice åkte ut) Men Legend of the seker har jag inte följt, Men Richard (som spelar en av huvudrollerna) Är så jävla söt! :love: hahahaha, men han är CUTE!

Vad tycker ni jag ka kolla på? Idol VS Legend of the seker Kommentera nu!

/LaraH

Dagens låt!

Hejsan svejsan! Här är Dagens låt! Fuck you med Cee Lo Green asså inte världsbäst men men..

Det var de.. Byebye! /LaraH

Fikadags med Hilma!

Hejsan! Jag och Hilma var på mullers, (ett konditori) vi köpte en sorts  groda till syrran, jag köpte nån god grej, och Hilma köpte en Parisbulle! se bild:


Hilma var snabb på att äta! Hahaha, Så ser min GODA grej ut!


Och syrrans "halv" ätna groda! (med smak av bilar, dom hära gröna vita och rosa godis bilarna?)
Jag tkr dom där grodorna är usch! men men..

Byebye! /LaraH,Hilma!

Godmorgon eller ja,, Eftermiddag

Hejsan! vaknade 10 över 10 :) intressant va? Men idag ska jag vara med Hilma! :D hon kommer snart! asså hennes lillasyrra är ju för gullig! :D Jag ringde till dom och så svarade Hilmas lillasyrra :) hon är 4 år tror jag.

- Hej det är Clara, är Hilma där?

- Nej det är Frida,

- Ja, men är Hilma där?

- Nej det är Frida!

- Kan jag få prata med Hilma?

- Hon sitter på toan

- Jaha, okej..

- Hej! det är Hilma

O.S.V hahahaha! E hon inte för gullig? :)

Nu har jag inget annat att skriva! så hejdå! /LaraHHHH

Hemma från Tennisen!

Hejsan svejsan! kom hem från tennisen för nån timme sen kanske :) nu sitter jag och kollar på Den där mary
Sen ska jag se nya Kenza och Tyra show! gå in på nån av deras bloggar: Kenzas.se  Tyras.se  Sen ska jag hoppa in i duschen!

Puss LaraH

Nu är det..

49 dagar kvar till julafton! 7 veckor kvar! till JULAFTON! ♥♥♥ nÅGON MER SOM ÄLSKAR JULEN?!??

/LaraH

Ännu en ny kategori!

Hejsan! när jag skrev ner en önskelista på bloggen kom jag på en till kategori. Där jsg räknar ner till JULAFTON!!

/L

Önskelista!

Här är min önskelista :D de är ju snart jul :) (nr platsen har inget att göra med vad jag önskar mig mest)

1. Äkta uggs
2. Britneys parfym, Radiance
3. En stålsträngad gitarr (helst svart,blå?)
4.Presentkort på alla affärer i Haninge! (är ju shopping freak :P)
5. Ett par SUPERSÖTA leopard mönstrade tofflor! (med en guldkjedja vid hälen) :)
6. Ed Hardy keps
7. Kanske en bättre kamera, men den jag har "Duger" (Älskar att fota!! om man har bra kamera)
8. MYCKET SMINK! Foundation (stavas?) rouge (stavas? haha) ögonskugga, mascara, (fast har ju två st)
Kajal penna o.s.v
9. En fjällräven jacka, men INGEN DUN jacka, utan typ tunnare :)
10. Ipod touch, (om min inte funkar, som jag får från wwf)

Det var typ det jag kom på nu, PUSS! /LarararararaH Jag ♥ JULEN!

Godmorgon!

Hejsan svejsan! vaknade ganska tidigt idag, men låg kvar i sängen o dröna! Det är 3 dagar kvar på lovet Buhu :'( Men idag kommer det väll bli ännu en tråkig dag... känns som omjag har kastat bort lovet! kan vi inte ta om lovet?? hehe..

Men under 4 dagar har jag vart med kompisar 1 gång! det var då jag var med Flömbananerna :D
Sen har jag kastat bort alla andra dagar! sen på lördag har farmor fest, Egentligen skulle jag ut med mina kompisar då.. Men nu går inte det längre!

Buhu.. :'( fast det bli väll kul på farmors fest :) hon fyller ju 75 :) nu har jag inget vettigt att skriva,

/LaraH..Buhu!

Mr Big, ToTo, Journey

Hejsan svejsan! är det någon mer än jag som har hört talas om Mr big? toto? eller jorney? iaf her comes music tips! haha..

Min favvo låt som Mr big har skrivit (mr big, ett band) är to be whit you! Och sångaren Eric martin har underbar röst!  så sök på: Mr big to be whit you på youtube!




Jag har inte hört så många låtar från ToTo, men favvo låt där  är nog hole in line! någon som känner igen dom? Sök på youtube: ToTo hole in line, tror många har hört den

Gammal bild men men..

Journey! Ett av dom bästa banden jag vet! Favvo låt: Don't stop believing! alla måste ha hört den! gå in på youtube! och sök på: Journey Don't stop believing! aa, fast inge utroppstecken dårå..
Journey!


Det var musik tips!

/LaraH

Ny kategori!

Har gjort en ny kategori! Musik! där finns det låtar band, skivor man köpa o.s.v!

Tänkte göra en önskelista..


Hejsan! tänkte göra en önskelista men ja kom inte på nåt ja önska mig O.o? asså jag kom på, men inte mkt.

/Hejdå LaraH

Vill till..

Hejsan! Jag vill åka till min farmor i stockholm! känns som om det var tusen år sen vi sågs! Men vi var hemma hos henne i oktober (då hon hade oktober fest) Nu på måndag fyller hon 75 år!grattis i förskott! så då tänkte hon ha fest på fredag eller lördag. Skojjjjjj! så ja vet inte om syrran o ja skulle åka till framor imorrn? I have no ide.

MenMen..

Puss! /LaaraH

Spelar gitarr!

Hejsan! jag sitter och övar på Gitarr, jag ska vara med på julton 14 december. Också två st i klassen som också går på gitarr. Men vi spelar Happy Xmas med Jhon lennon. Han som var med i Beatles. Jhon lennon och Paul mcartny är dom ända jag vet som var med i Beatles, (dom andra två vet jag inte hehe)

Men iaf Jag kan låten! Men det är bra att jag kan den nu. Det är licksom två månader kvar, I think? anyway. Blev lite engelska dära! höhöh..

Me and my guitarr! (önskar mig en stålsträngad gitarr i julklapp, en svart i think?)


Love my Valencia! (det finns ett V på gitarren det står för V)
När jag köpte den hä´ngde det en lapp på Gitarren och på lappen stod det: Valencia!


Det är texten, Hela den låten kan ja!

Ohh! blev lite skelögd där!


You now that i love you! ♥

Dag med flömbananerna!

Hejsan! Just nu sitter jag med Freddan o Brate, Vi har vart på stan (Och flömmat) sen gick vi hem till mig och gjorde ansiktsmask XD Fredde och Brate tog peel-off! gissa om det var kul att se när dom tog bort ansiktsmasken! Hahahahaahaha! Bilder:


Hahah!


Jag hade mud mask.. Som vanligt?!


Hehe


Peace!


:O Ohhh!


I see you!

Bye bye/ Flömmbananerna! ♥

Hemma från stockholm! + bild

Hejsan! idag kom jag hem från stockholm/bromma Bromma block var fantastiskt!superkul! när man gick på toaletten fanns det högtalare , eller ja typ, så hörde man folk som gick på gatan och polisbilar och så. Supercoolt!
(hoppas ni fattar vad jag menar haha) Här kommer "bild" från det jag köpte :)


Hehe fan vilken dåålig bild, men men, Halsduk kappahl 99kr
tröja (den är inte så kort) H&M 149kr
Svarta vantar stadium kommer tyvärr inte ihåg priset
halsband vero moda (i think?) 149kr
ett par gråa knästrumpor och ett par lila, 79kr (för ett par)
Sen svarta strumpbyxor med blommigt mönster, kanske inte syns på bild. men men, 69kr cubus
Det ljusrosa linnet köpte jag INTE idag.

Nu ska jag nog sova! imorrn ska jag in till haninge.. haha
och göra vaddå? det är frågan.. fortsättning följer.. vad gör LaraH inne i haninge? kommer hon fortsätta shoppa så mycke? ska hon shoppa i haninge?

Svaret får ni se i nästa inlägg.. /LaraH

RSS 2.0