Natti natti!

Hej! nu ska jag Sova :) fixat nya gubbar, SÖTA va? Den här är min favorit: :thumbup: tummen upp För haninge Imorrn! Nu ska jag sova! :tired:  Bye bye! //LaraH

Uttråkad..?

Hej! Sitter och kollar på Tv, Det heter merlin. Det är inte tecknat! haha.Blinkar  Sitter bara och Längtar INTE till Frankrike, Jo asså det ska bli kul att åka till frankrike men INTE att flyga! Gråter  men men..

Men det ska nog gå braLer Gilla gubbarna (vet ej hur smiely stavs???????) Det blev ett ganska kort inlägg. Men då är det lättare att orka läsa!

Bye bye! //LaraH

Kompis här och haninge imorrn?? X)

Hej! Nu är Hilma här! Vi har trååååååååk som bara den men vi försöker komma på nåt kul!

Sen så ska jag kanske till Haninge imorrn med pappa han ska kolla på Bad byxor och då Frågade han om jag ville följa med! Vilken ära!

Jag vill köpa en rosa ipod nano dom ny ipod, Men dom är så J*vla dyra! eller ja 1.375 typ men ändå. Jag vill sitta och lyssna på den på Flygplanet så aa. Men då kom jag på att jag kunde köpa ett ROSA fodral till Min syrras Ipod, Hon andvänder inte den. Men jag vill Ha en ny! jaja. De kan jag bara glömma!

Blir sugen på jordgubbar när jag ser denna somriga bild!
Mums!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Bye bye! //LaraH

viktigt!

Hej! det här är inte så värst viktigt  då men NÄR jag åker till frankrike ska vi först bo på hotell i barcelona. Och dom har en grej där haha.. Så jag kan blogga där! Men vet ej om jag kommer blogga så  mycket :/ Men får se!

Bye bye! //LaraH

Kollar på film

Hej! Sitter och kollar på en film med familjen. Den verkar väldigt bra. Skriver imorrn vilken film det är.

Imorrn ska jag vara med Hilma. Och min syrra ska också ha en kompis här så om det blir fint väder åker vi någ till TORÖ! :D! Gillar att åka till torö och sola och bada :) Nepp nu ska jag kolla på filmen.

Bye bye! //LaraH

Ny Header!


Ja, den första bilden var min allra första header :) ganska snygg faktiskt enligt mig ;) Men ni får gärna rösta om vilken header som är snyggast. och den sista Headern är min nyaste och nuvarande header:D

Bye bye! //LaraH

Dålig uppdate + typ 5 Dar kvar. Gå in på..

Hej! Jag har inte uppdaterat så mycket men det är för att min kompis sov över hos mig i två dagar! :D Vi hade jättekul hela tiden, 

LÄS!
Jag hon och syrran gorde en "amatör" video av Talang, Gå in på tafe.blogg.se  Om ni vill se videon. Om den inte är där så har den inte kommit upp än. Sen kan ni rösta genom att skicka en kommentar, Sen den 16 augusti kommer rösterna räknas sen får ni se vilka som VANN! Rösta gärna.'

Börjar få "PANIK"
Hej! Imorrn är det 5 dagar kvar tills vi ska åka till Frankrike/Barcelona/Spanien Haha.. Men jag HATARHATARHATARHATARHATARHATAR att FLYGA!!!!! Det värsta jag vet! Får Ta sömntabletter Haha..

Nu måste jag gå. Glöm inte bort att gå in på:  tafe.blogg.se  Och RÖSTA!!

Bye Bye! //LaraH

Sämst uppdatering??

Hej! jag har inte uppdaterat något, men det är för att jag och min kompis var på torö igår, och sen sov hon över, så har inte uppdaterat. Idag ska jag klippa mig, jag  mamma pappa syrran och Hilma skulle eventuellt åka till torö idag men jag tror inte att vi gör det, för det är licksom sämst väder här!!

Men men..
Jag och hilma har fixat ny header på våran blogg! tafe.blogg.se  Gå in och kolla vet ja!

Bye bye! //LaraH

Kört golfbil!

Hej! har inte hunnit skriva idag :) för jag pappa syrran och morfar spelade golf, eller ja "Dom" (jag är för liten för att gå på den sorts bana) Dom spelade 18 hål. Och morfar har ont någonstans vet ej var, Så han hade...


GOLFBIL!! Jag och syrran fick köra! Det var SKITKUL! Man ska lungt köpa en golfbil Ist för en Moppe när man får ta moppe körkort!!  haha.

Men NI MÅSTE prova på att köra golfbil, Skit kul vare iaf,

Ja de är det ända jag har gjort idag, Outfit: Svarta tights, Randigt basl inne, och Canada Munkjacka,
(orkar inte ta bildpå outfit, Är SLÖ idag)

Hiss eller diss på Armbanden??????? Kanske chatar lite, men men..

Bye bye! //LaraH

Vill bara säga tack till dig!

Hej! jag hr ju gjort armband och jag vill bara säga tack till min kusin som visade hur man gjorde för jag gillar verkligen dom här armbanden och jag licksom älskar, Tack!

Bye bye! //LaraH

Ett test, Vad föredrar ni??

Hej! här är ett litet test bara :)                     
  1.  Vad föredrar ni??                                         
A. Många inlägg med många bilder.                       
B. Några inlägg med ganska många bilder.            
C. Spelar ingen roll.                                           

2. Sorts bloggare?
A. Bichig bloggare gillar jag.
B. Normal, typ lite som tar Ego Bilder typ,
C. Emo, defenitivt.

3. Kommenterar du ofta?
A. Ja! typ alltid!!
B. Nja ibland
C. Aldrig

4. Gör du idol bilder?
A. Japp! Men inte alltid, bara om dom bloggare ja gillar :)
B. Nja ibland.
C. NEJ, har ingen lust för sånt.

5. Vad ska bloggen handla om??
A. Deras liv såklart,
B. Allt möjligt,
C. Vet inte riktig spelar inte så stor roll.


Svar: Flest A. Du är aktivt. Du gillar mest dom aktiva bitchiga blonda bloggarna, Du är mycket intresserad om vad dom skriver om i sitt liv, Och kommentera gärna! Du är inne mycket på bloggarna för att se om dom har lagt upp nått .

Flest B. Du gillar att kolla på bloggar men du är också gärnao hcär med kompisar och gör nåt ist, Du gillar dom Bloggare som inte är bitchiga, Du läser bloggar som gör inlägg ganska mycket. och läser dom som inte är så jättekända.

Flest C. Du bryr dig inte om bloggar eller bloggar, Du är mycket hellre ute eller gör nåt, Du bryr dig inte ens. Men om du ska läsa en bloggg ska de vara, 'emo. Det mesta spelar ingen Roll. 

Gör gärna det här testet. och det betyder inte så mycket, Gorde bara nåt kul. 

Bye bye! LaraH                                                                                                                    

Kliar i fingrarna måste blogga!

Hej! -Just nu kliar det i mina fingrar, Haar kollar på olika bloggar, vart inne på olika sidor: FB. D.N (asså inte Dn tidningen ;))  O.s.v

Men jag har inget att skriva men ändå måste jag blogga!!  Förresten kan man byta på mina armband som jag har gjort här:!


Ser VÄLDIGT sliten ut!! men men..

Ja ni ser det vit rosa armbandet :)

Bye bye! //LaraH

Ny header, IGEN??

Hej! nu har jag ännu en NY header! vet inte hur många header jag har haft under denna månad??, Ja ja, Hiss eller diss? skriv gärna vad ni tycker så ja kan ändra den. :) om ni tycker den blev konstig, Men ska ändra en liten detalj och det får ni se sen :)

Det var nog allt, Bye bye! //LaraH

"gjort" Armband :)

Hej! idag har jag varit hos min kompöis, och hon hade plast band. och då kom jag på:

1. Man klipper det i mitten så man får ett band var, 2, klipp sönder ett till så man får 2 band var, 3. knyt ihop båda så det blir två cirklar, Sen ska man göra en till grej, MEN SKIT SVÅR ATT FÖRKLAR!!

Bild på mina "5" Armband som jag har gjort :)

 
Dålig bild men men..  min favorit är den svart vita:) jag har två genomskinliga och dom har jag gjort hemma, för hade bara genomskinliga snören :) Nå Hiss eller diss?

Bye bye! //LaraH

hos en kompis :)

Hej! nu är jag hemma hos en kompis, det finns ingen webcam, så kan ej ta nån liten bild. Just nu sitter jag vid datorn och hon gör mackor till sin brorsa,

Ni såg inlägget svar på tal??, De var mitt första, och så kommer det att se ut om ni frågar nåt :) Nepp nu kom hon så nu ska vi kolla på  film, (The grudge2 skräckfilm) Hoppas jag vågar sova inatt,  haha..

Ps: Ska snart byta header tror jag!

Bye bye!//LaraH

Svar På Tal



Postat av: Anonym
Om: Trååk = Bilder ♥ + min hatt och tröja
Vart är hatten köpt?:)

Sv: Roligt att du gillar hatten,
hatten är köpt här i Nynäshamn på en second hand butik för 5kr.:)


Trååk = Bilder ♥ + min hatt och tröja!

'Trååk = bilder! så kommer bilder på min hatt och tröja :)


The Hat!


Tröjan, Den är ljusrosa väldigt skön :)


hihi..


X) uppe i en nysning eller?? haha


Snygg! HAHAHAHA.!


Nej snälla skjut (stavas?) inte! haha


Förrsent... Hahaha


XD

Bye bye! //LaraH


Lite sur..

Hej! igår var ja sur hejdå!

Nää skämta. Men min syrra hade vår farbrors gamla Tv i sitt rum, Sen så fick jag min mormor och morfars kompisars Tv, sen så byte min syrra Tv, då ville ju ja ha tillbaka den, så hon ställde sin svarta tv i mitt rum,

Sen så råkade hon välta sin tv i mitt ru så den gick ju sönder, och nu har hon kvar min Tv i hennes rum!! Och bara för att hon tog min Ttv så fick hon Dvd/video spelare till Tv:n fast då sa farmor: Men vi kan kolla om det finns nån tv på rea :)

Men men.. :)

Bye bye! //LaraH

DÅLIG uppdatering...

Hej! ja har varit lite seg på uppdatering men mamma fyllde ju år såå ja, Idag har jag varit på en second hand butik som heter röda korset, Sen en loppis som heter bingeting, Hittade en sol hatt och en rosa tröja på röda korset, hittade ingenting på bingeting. men men...'

Sen har jag varit med min kompis, Vi kollade på The Grudge 1 på youtube, det är en skräckfilm men den var väldigt bra!

Nu ligger jag i syrrans rum och kollar på tv, (tråkigt)

men skriver lite senare!

Bye bye! //LaraH

Grattis mamma på födelsedagen!!!!!!

Hej! Idag gick jag och syrran upp prick 6 för att vi skulle uppvakta mamma :) och vi gick upp 6 så att pappa skulle hinna vara med, (han jobbar inne i stockholm och åker hemifrån 7) japp så hon Fick:

En Necessär (stavas?) och ett armband, Sen en tidning som hon gillar och sen ska vi åka till Barcelona/Frankrike så då  ska hon få nåt där ;)

Jag pappa och syrran åkte till 7 eleven! haha, dom ända som hade öppet! vi brukar alltid äta chocklad bollar när nån fyllde år, så dom hade bara 13 kr styck, så blev extra stora cchocklad ollar i år :D haha..

Vid två kommer våran kusin, Vår andra kusin var upptagen, såå ja,

Bye bye //LaraH

Förreasten Hiss eller diss på mina hjärt örhängen? ;)


Relaxar haha..

Hej, nu är klockan 22:56 sitter och tar det lungt, mamma har gått och lagt sig, så då passade jag och matte, skriver Matte nu för orkar inte skriva syrran, matte = Mathilda bara så ni inte tror att jag menar en kille ;) men vi passade på att slå in hennes presenter.

Vill bara säga: GRATTIS MAMMA PÅ FÖDELSEDAGEN I FÖRSKOTT!:)


Snygg va? gorde den själv :)

Bye bye! //LaraH

Skojade om bilden ;)

trååk = bilder :D

Hej, hade lite tråkigt så tog massa bilder :P
NJUT XD


Gamla örhängen ser ni dom? Hiss eller Diss?


X)


Tydligare bild på örhängerna INGNORERA MIG!


Nya märket? ist  för peace?


Mupp ja är! haha..



naww...........


lalalalala..........


Jag kan få ögat nästan att försvinna! dra upp ögonlocklet och titta ner med ögat :) thihi!


En till bild, Ser ni skillnad? hum?

Kommentera vad ni tyckte om örhängerna :) Hiss eller diss?

Bye bye //LaraH

27...

Hej! jag har kollat min statiskt (stavar?) jaja iaf, jag har haft 27 besök på 10 dagar!! :) Tack ni som har besökt
 min blogg! <33333333333333333333

Bye bye //LaraH

Nytt nagelack! (som är syrrans)

Hej, mamma jag och min syrra kom typ hem från haninge C, Igen haha, Den här gången hade jag och min syrra uppdrag :) att köpa födelsedags present till mamma! hon fyller år imorrn, så GRATTIS I FÖRSKOTT!! <33 det gick som smort!

(skriver inte vad vi köpte ifall hon läser min blogg) men min syrra köpte ett blått nagellack! super snyggt, jag betalade för hon hade inga pengar, men fick pengarna direkt när vi kom hem,

Har fortfarande lite hosta men hoppas det går över tills mammas födelsedag,  och då kommer ena min kusin så kanske gör ett inlägg då,

Bild:

Bye bye! //LaraH

förresten har fått några kommentarer nu! VÄLDIGT ROLIGT!

Hejdå!!<3

Är med i en ''Till" tävling

Hej nu är jag med i en till tävling :) Länk: fokis.se Där man kan vinna presenkort, och örhängen, :) Priserna kommer från Saray.se 

Bye bye //LaraH

Måste Köpa! <3

Hej, jag är fortfarande sjuk, *suck* men men...
jag har kollat runt lite på nätet och bara måste köpa det här till mitt rum!!!



Ett sött påslakan med små hjärtan, matchar (stavning?) mitt rum jätte bra!


Ett örngott, Sweet kisses till mina läsare! :)



örngott, matchar mitt rum sååååååååååååååååå bra!!

Det var allt :)

Bye bye //LaraH

Tävling igen haha

Hej igen jag är med i en till tävling där man kan vinna fina ringar tävla ni också! modegrabben.blogg.se

Bye bye //LaraH

Tävlar :)

Hej är med och tävlar i en väldigt bra blogg! (smörar INTE) Jag tävlar om en Goodiebag tror den hette så, tävla också vet ja! fattybom.se Bye bye!


//LaraH

Sista Fråge grejen

1. Vart brukar du shoppa?/Vilka affärer? - H&M, Gina Tricot, Kappahl (stavning?) Bik bok, Lindex, alla ja kommer på just nu
2. Vart brukar du bada? - Hamnvik, ibland nicksta, och torö
3. Röke4r du? - Va? NEJ?!
4. kommer börja röka/snusa? - ALDRIG!!!
5. Är du lat? - Nja ganska haha
6 Vad har du för humor? - Bra humor haha
7. Läser du många bloggar? - Jaaa
8. säg 5 bloggar. - Kissies.se  Fokis Dessies, Paow, och tyyyphansson (läser flera bloggar)
9. Vilken klass går du i? - 4, Men ska börja 5 efter sommarlovet
10. Gillar du konst? - Nej, tycker de är tråkigtv haha..


Det var den sista fråge grejen, Man kan fortfarande ställa frågor, Till imorrn

Bye bye //LaraH 

Hemma :)

Hej nu kom jag syrran och mamma hem från haninge, köpte ingenting!!! *tråååkigt* jaja syrran köpte en klocka en vit med diamanter, Väldigt fin. Jag hittade en klocka men den var lite stor för det var inte en sån där grej som man, asså på typ alla klockor är det en stål pinne som man sätter fast i ett hål i klockan Ni
fattar.

Men det var inte en sån så därför var den för stor  :'( men men

Visar upp min pass bild sen, Ska erkänna såg för J*vlig ut haha..

Bye bye //LaraH


*gick* 18 hål !

Hej! syrran pappa och pappas brorsa skulle spela golf, 18 hål!!! Och då  ville jag följa med för jag hade tråkigt  och vilken motion (stavning?) man fick!! På allra sista hålet frågade pappas brorsa om jag ville spela

, alla hamnade i vattnet... FÖRUTOM JAG! haha.. men min syrra klagade på att den var för kort för att hamna i vattnet men de var den inte

för de som gorde att jag inte hamnade i vattnet var att den var rak!

En lyckad golfrunda haha..

Bye bye //LaraH

Dagens outfit :) + pass

Hej hej, Snart ska vi åka in till haninge centrum för att hämta våra pass, vi ska ju åka till frankrike :) Men jag har ju ont i halsen *suck* men jag måste iaf följa med för: 1. jag vill se min bild (som jag iof redan har sett) alltås på mitt pass, 2. Jag ska köpa ett par solglasögon eftersom att mina gick sönder.

3. Vi ska äta där och det är så gott att äta där, 4. Vill kolla  på kläder :) haha

Här är en dagens outfit bild :)


Jacka/kofta: Gina tricot,
LInne: Bik bok
Shorts: Lindex tror jag, (sönderklippta)

Här kommer en Cp bild haha



Ja den blev lite konstig, men men ...

Bye bye //LaraH

Fråge grej 4

1. Är du sjuk? - ja
2. Vad för sjuk är du? - Väldigt ont i halsen och täppt och snorig i näsan :P
3. Vad är din favorit färg? - Har väldigt många...
4.  Säg tre färger - Blå, Vit, grön tror ja :)
5. Är du tjejig eller pojkig? - Absolut tjejig :D
6. vad är din favoritmaträtt? - Lasange :)
7. Vad är din favorit efterätt? - Vanilj glass med söta jordgubbar och chockladsås
8. tafe Är du och din kompis blogg, skriver du ofta på den? - nej, nästan aldrig :)
9. Har du nån idol? - Nej,
10. sitter du mycket vid datorn? - Nja, Typ fyra tre gånger om dan men det är bara när jag ska blogga :)


Det var den fjärde fråge grejen :) Den sista kommer imorrn ;)

Men jag kommer kanske inte blogga så mycket eftersom att jag är sjuk,

Bye bye //LaraH


Middagen klar!!!

Hej! Strax ska vi äta middag, väldigt tidigt men pappa och syrran ska spela golf och kommer hem sent så vi äter tidigt, Min syrra står för maten och det blir: Avokado räkor, citron, ja svårt att förklara.

Men jag tog crabfish istället för räkor och kolla vad GOTT det ser ut!!!

Ser det inte gott ut?! avokado, crabfish, citron,dill tror jag, En klick majonäs och salt och peppar! Ska bli sjukt gott!

Bye bye //LaraH 
Diet middag? hahahaha!

Svalkande!!

Hej! Jag och syrran var ute i vår vattenspridare, Min syrra blötte typ ner allting för det skulle se ut som att det hade rengnat haha:) men när pappa kom hem gick han inte på det sen blev han sur för att vi, (hon) hade blött ner dynorna som ligger i våra solstolar *suck*

Sen kom mamma hem och hade köpt en byrå till mig som jag skulle ha ist för min gammla :) Och den här var mycket snyggare! skulle ta en bild men orkar inte gå upp just nu haha

Och nu sitter jag och svalkar mig med ett glas apelsinsaft med isbitar :) (det är inte så specielt varmt men det är gott :))


Ser trött ut haha  men men..

Bye bye //LaraH

Måste köpa!!

Hej! Har hittat ett par grumt coola Solglasögon! Från Gina Tricot, 59kr!  För mina solglasögon går hela tiden sönder! Men här är en bild!

Tycker dom är så cooooooooooooooooooooola!
Bye bye! //LaraH

Fråge Grej 3

1. Är du blond, svart, eller brunhårig? - Blond. eller mörkblond
2. Hur många olika sorters djur har du? - två
3. Gillar du att sola? - Absolut
4. Gillar du att bada? - JAAAA bara det är hyfsat varmt i vattnet
5. Är du en badkruka? - nja, inte om det är ganska varmt
6. Är du kräsen när det gäller mat? - Ja, ganska
7. Är du duktig på gitarr? - Ja jag tycker det :)
8. Bloggar du ofta? - nja, ibland mycket och ibland lite men typ 3,4 gr om dan kanske
9. gillar du godis? - japp
10. vilken sorts godis? - SurisaR/Saltisar och chocklad


Det var fråge grej 3, under alla frågegrejer kan man ställa frågor, DEt är två Sånna hära frågegrejor kvar :)

Bye bye //LaraH

Hemma från bio med hela familjen!

Hej! nu har vi precis kommit hem, alltså hela familjen haha, vi var och så Knight and day, Med tom cruise och cameron diaz, Den var SKIT BRA!!! rekommendera er verkligen att se den!

Bye bye //LaraH

Min 3 fråge grej är imorrn sov sött!

Svar :)

Hej! nu ska jag svara på en fråga från: Mattiis: är det nåt du är jätte rädd för? svar: Ehm.. kommer inte på nåt... jag är jätte rädd för att flyga

Bye bye //LaraH

Fortsätt gärna att ställa frågor :) det är bara kul bye

Del 2 :)

1. vad är ditt allra största intresse? - har inget allra största intresse faktiskt, har så många hahaha.
2. Spelar du nått instrument/sport? - Tennis och Gitarr
3. Vad är ditt motto? - Ehm.. Må bra, leva livet??? vet inte riktigt men ja typ :) hehe
4. Är du bra på ämnen i skolan? - Ja, vissa :)
5. är du en som får alla att skratta? - Ja, ibland X)
6. Blyg eller inte? - Ganska blyg
7. Gillar du att Shoppa? - ÄLSKAR!!
8. Läser du mycket/skriver? - ja skriver gör jag, läser gör jag när det finns nån bra bok:)
9. Sminkar du dig? - nej, bara när jag ska bort eller så,
10. ska du åka utomlands i år? - Ja jag ska åka till frankrike i augusti :)

Det var del 2 delr 3 kommer i morgon! 

Det går att skicka egna frågor när Fråge grejen håller  på :) 

Bye Bye!! //LaraH 


 :)

God Morgon ♥ Eller god lunch?

♥Hej! som vanligt brukar jag vakna sent, haha, Men jag vaknade förr en stund sen. inte alldeles nyligen :)
Men snart fortsätter Del 2 av FrågeGrejen, och som vanligt kan man ställa egna frågor :)

Puss //LaraH

Kära Dagbok..?

kÄRA DAG BOK! ♥


Idag har det variit en slappardag för mej! Den var väl inte så jätte rolig om man säger så, men men, ;)
nu bloggar jag ja vad annars haha, men tidigare idag har jag och syrran varit ute och lekt lite med vår vattenspridare :)
Det var väldigt kul och så hoppade vi studsmatta, Nu har jag ätit sushi, sen åt vi godis och chips och kollade på tv,
om ni har varit inne och sätt min fråge grej så fråga gärna egna frågor :) om ni vill! Bye bye!

//LaraH

♥ Lite fråge grejs haha

1.Har du pojkvänn? - Nej, men vill ha haha.
2. Hur gammal är du? - 11 önska ja va äldre hahahahah!
3. Har du husdjur? - ja ett marsvin och fiskar
4. äger du locktång/plattång? - ja en locktång och en plattång
5. är du Fjortis,Emo,Ego,normal? - är vä normal men upp till bevis kan de va lite ego bilder och fjortis ;) hahaha..
6. Har du kysst nån? - japp
7. ljuger du ofta? - va nej! nästan aldrig
8. njuter du av ditt liv? - ja varenda dag, försöker ha så kul som möjligt!
9. är du en fjeskare? - absolut inte!
10. Får du bra betyg i skolan? har inte betyg ännu

jag kommer ha 5 delar av sånna här frågor och om man vill får man naturligt vis ställa egna frågor till mig :)

Ha en trevlig helg! bye bye LaraH! ps kommer ha såna här frågor varje eller varanann da blir olika tror jag <3

bye!


Knight And Day??

Hej! jag och min kompis skulle gå på bio idag, men vi skulle på middag hos mormor och morfar ;) och sen föreslog min syrra att hela familjen kunde ju gå på lördag eller söndag :) men jag vill hellre gå med hela familjen, menar vem skulle inte det??


 Tom Cruise och Cameron Diaz :)

Ska bli kul att kanske (men tror) att se :)

Bye bye //LaraH <3

Mormor Och Morfar

Hej! idag har jag varit med min kompis vi badade i hamnvik, sen Var jag mamma och syrran hos mormor opch morfar och åt middag, sen kom pappa, Först gick han till Gymmet ;) sen kom han till oss och åt, 

Bjuder på bilder ;)
 XD omg vad man ser ut asså! lite risig :)

 OJ! den blev suddig :)

typiskt mej :)

 Förresten: här är en bild på ett par örhängen jag köpte. på lindex 40 kr den vänstra ser större ut men det är bara ljuset :)

Bye bye //LaraH

DÅLIG uppdatering ;) + Hamnvik

Dålig uppdatering Typiskt mig! ;) 

Idag var jag och min kompis och badade i hamnvik, och om några i Nynäs läser min blogg så: Vi hittade inga huvuden i hamnvik :) men därimot hittade min kompis en stro glasbit :O inte bra!!

Blev ett kort inlägg Bye bye! //LaraH

Torö, X) igen haha..

Hej! idag var vi på torö! (igen..?) haha, men den här gången var det väldigt kallt! det var så kallt att syrran jag och mamma bara tog ett dopp!

fast sen simmade jag lite, men jag fick ont i huvudet av det kalla vattnet så jag gick upp ;)

Jag tog MASSOR av bilder men jag hittar inte den J*vla sladden till min kamera så kan ej ladda upp dom, (ursäkta att jag typ svär?) heeehe,  men jag ville visa dagens outfit och hur fint det är på torö!!!

men nu ska jag leta efter sladden! hejdå!

//LaraH

Chockad som bara den!!!!!!!!!!!!!!!!!

LÄS!! NI MÅSTE LÄSA DET HÄR ANNRS MISSAR NI TYP VÄRLDENS STÖRSTA OCH TYP LÄSKIGASTE GREJ SOM HÄNT I NYNÄSHAMN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej! jag syrran och mamma var på torö idag. när vi kom tillbaka kollade vi på nyheterna och en man i nynäs där jag bor, hade blivit mördad, polisen hittade honom död i hans lägenhet. och han mördades ganska nära där jag bodde!!

Sen var det några tonåringar som hade larmat polisen och sa att dom hade sett ett människohuvud på botten i ett av det populäraste baden i nynäshamn, Hamnvik, det är VÄLDIGT många som badade där och jag  badade där i går!

Lite creepy, men man vet inte om det med huvudet är sant, men det visades på nyheterna, när man såg att dykare dyckte, men då hade dom inte hittat nåt än,

//LaraH

Länk till tävlingen

Hej! igen, :) jag är ju med i en tävling där man kan vinna en Iphone 3GS och här är en länk om ni också vill delta:  http://teliamax25.feber.se/


Bye bye!! //LaraH


Med i Tävling!

Hej! jag är med i en tävling där man kan vinna en Iphone 3Gs. Och jag ska svara på en fråga så mitt svar är: 5000 i månaden, och motivering: Är typ den ända i klassen som inte har mobil, sen har ej mamma och pappa råd, och jag vill ha kontrat och kunna ringa och smsa, och ha uppdatering :)

Bye bye!! //LaraH

Tråååk??

Tjabba! idag gör jag absolut ingenting har väldigt tråkigt!!! jag syrran och farmor skulle åka till torö idag och bada, men det rengnade i nynäs och då är det antagligen fult väder på torö ;)  

Tror jag ska gosa lite med musse!<3333333 mitt marsvin!

bye bye!

//LaraH

Frankrike!! Jeyy! Flyga?? X(

Hej jag vet att jag har pratat mycket om att jag ska åka till Frankrike??, iaf ska bli SUPER nice! men jag HATAR ATT FLYGA! gillar inte alls att flyga!!!

Ser ni? jag med grön text vid pilen sen kryss och ledsen/licksom rädd?? jaja, haha! P.s Har absolut inte så GULT hår!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

//LaraH


Torö, X)

Hej! idag ska jag åka till torö!!! Sola, Bada, Äta, haha, men jag ska försöka hitta batterier till min kamera så att jag jag ta bilder och lägga upp på bloggen sen :) är hur fint som helst där och jag och syrran brukar dyka efter aborrar och platt fisk! 'Finns dock ingen brygga,

Bara på den PRIVATA stranden, det finns en brygga som ligger långt bort, ganska, den är privat sen en till privat brygga, som bara är till för dom som bor där, (finns stugor som man kan hyra)


Nepp, nu blev det långt! men en sak till: vi kanske ska åka i min pappas brosars jiip (stavning?) alltså en bil, XD


Bara nån bild ;)
 
//LaraH


Mamegoma ^^

 Hej! jag har fått syn på socker söta sälar, ^^ som kallar sig för mamegoma :) dom finns i gosedjur också
här är en bild:

20060425_Mamegoma02.jpg sealtile image by mashleaves är dom inte super söta!! det finns fler men det här var ett exempel. min favo av dom här är nog den vita med bruna fläckar på sig såååå söta,

dom kommer från japan tror jag, :)

//LaraH


Duscha!

Hej, Igen ^^) nu ska jag hoppa in i duschen :) sååååå skönt, man känner sig så pig och fräsch (stavning?) efteråt, detta blev ett väldigt kort inlägg men men,

 //LaraH

Resväska + Mys pys =)

Hej, jag letar fortfarande efter en resväska ;) men snälla ni om ni vet vart det finns att köpa resväskor säg det till mig!!!! genom att kommentera ofc ^^

MYS PYS ^^)

jag ligger här och myser, i syrrans rum, vi kollar på tv o.s.v
Funderar på om jag ska ta upp min lilla Sötnos?^^)

Musse, Världens sötaste marsvin!!!!
<333333333333333333333333333333333333333333333333333  <33333333333333333333333333333333333
<333333333333333333333333333333333333333333333333333  <33333333333333333333333333333333333

jupp, tror jag tar upp honom men inte just nu, för han ligger inne i sitt hus och sover ^^ så GULLIGT!!

//LaraH

Polisen+Haninge C XD

tjabba tjena! idag har jag varit hos polisen i haninge! :) vi skulle ta passfoto, Jag och min syrra blev chockade, för man fick inte le!! Så vi såg helt vanliga ut, jag blev jätteful som vanligt XD såg drogad och trött ut, men sen efteråt så gick vi  till...

Haninge C!! alltså Centrum, hehe.
Där köpte jag en röd baseboll jacka röd, och en svart bikini topp, Här är bilder:)

Här är två bilder på jackan,




 och den andra ;)

Här är bikinitoppen :)
 Helt nuotral (STAVNING?????) men kan vara bra att ha :)

//LaraH

Torö, XD

Hej, idag har jag varit på torö me syrran och mamma. det var asvarmt i vattnet, nästan för varmt :O så det kändes inte så svalkande att bada :/  men men,


Har ni några Tips?
jag ska ju köpa en resväska och nån som vet vart? helst i nynäs eller i stockholm,
behöver lite tips ;)

Läs,
I augusti kommer jag åka på semester, till frankrike, :P och då kommer jag nog inte blogga nåt, kanske om jag får ta med datorn men men,  så då kommer licksom bloggen stå Stilla, ett tag, typ i två veckor ;)
men så att ni vet det,

Här kommer lite bilder, BJUDER XD!!!

 XD

hehe..

 min förra header!!!

  suddig :P


CRAZY!

och den sista bilden ;)
 Total mislyckad, uppicfail haha, (stavning?)
 //LaraH


Ny Header! <3

Hejsan svejsan! har ny header! älskar den och har ny bakrund också! vad tycker ni?? kommentera gärna, och om ni har en blogg kommenterar jag tillbacks ;)

Idag har jag varit på pernillas, en second hand affär, Hittade tyvärr ingenting, väldigt ovanligt ska jag säga!!!!
men, men. sen har jag läst och gosat med mitt marsvin och kollat på Tv, en riktig slappar dag! 
 

VIKTIG! LÄS!!! ;)

när pappa kom hem skulle vi åka och kolla på resväskor på affärena, vissa affärer har resväskor, men hittade inga alls! (Ska åka till frankrike i sommar, så kan va bra att ha en resväska ;))   Men
Kommentera om ni vet nåt ställe där det finns resväskor!!! helst ställen som finns i nynäs, men går bra i stockholm, för pappsen jobbar där :P men kommentera om ni vet!!


//LaraH



RSS 2.0