Whanna have a ipod touch?

Tja tja! ni vet ju att jag säljer panda saker! och jag satsar på en ipod toch
Men det fattas typ 2450 kr.... SUCK!

I WHANNA HAVE YOU!





I WANT YOU BBY!!!

/LaraH

Tja tja!

Hejsan svejsan! nu sitter jag i skolan i data salen :) vi slutar halv 3 idag intressant va?? :) nu har vi typ so sen har vi lunch sen slöjd och svenska!! Jätte intressant att veta ! haha!

Nepp nu ska jag göra nåtttt :S hejsvejs! /LaraH

svar på tal

 

Postat av: Sötaste filippa XD
Om: Nya hörlurar!
Förkortar kommentaren!

Hej du stavade fel på Need i headern. Vilken klass går du i? :)
Svar: Jo jag vet att det är fel i headern min syrra gorde headern och vi var lite osäkra så vi tog bara ett E hehe ett misstag :) Sen går jag i femman har precis börjat :) eller inte exakt precis :)

Ni kan också kolla på den ÄKTA kommentaren och ja jag är lite fjortis men bryr mig inte om ifa andra inte LIke it. I DONT CARE!

Pusssssss! /LaraH


Nya hörlurar!

Tjabba! Idag är det söndag imorrn börjar skolan igen. (tråk) Men idag köpte jag ett par hörlurar! jätte snygga!
Ps: Jag har inte satt upp håret i en knut för att verka mer fjortis utan att det är mycket mer bekvämare och så blev det en MY bulle!! Haha!

Bilder:

 

Ni har säkert sett såna här hörlurar förut :)

 

Vill inte vara med på bild.. seer så muppad ut ;)

 
They are blue!



Bye bye! //LaraH!!

Tatuering (gnuggis)

Tjabba!    Jag har gort en tatuering som jag ÄLSKAR! Så himla snygg! Gissa hur den ser ut ;) :)

Bild: :love: älskar tatueringen!



AIK!



Love? Hehe. Har alltid hejat på A.I.K Nej nu måste jag sova! Natti natti!

Bye! LaraH

Graffiti nagellack = Älskar?!

Tjabba  tjena!  Idag gick jag och mamma och syrran på stan jag lämmnade tillbaka en mössa (kändes onödig)  

Det var en svart bad hair day mössa hehe.. Men jag köpte ett vitt graffiti  nagellack, GRYMT coolt.

Resultat:

 
Bilden blev sk*t dålig men men..

 
Mohahaah!

 
Det vita har jag.

T.ex Om du har svart graffiti så målar du först med Exempel vanligt rosa nagellack sen tar du det svarta graffiti över så blir det såhär : Jag har blå färg som bas färg :)

 Resultat (om du har svart graffiti och rosa till bas färg)

Bye bye! //LaraH

Bloggtårka..

Tjabba tjena! Har inte uppdaterat på länge.. men man hinner typ inte. Eller jo men asså... Man går i skolan är med kompisar sen typ gör man nåt annat och typ inte orkar blogga. Men men.. Nu har nyss natta gått hem. Vi kollade på en film Torkel i knipa, Fyyyyy vad SKÖN film asså!!!

Har skit tråååååååkigt?!

Hej! Just nu har jag skiiiiiiiiiiiiiit trååååååååååååååååååååååååkigt! Jag har verkligen skit trååååååkigt inget alls att göra! Vad ska jag göra! har så J*vla tråkigt! (pga En sak som jag är så J*vla förbannad på!!!!!)

/LaraH

Jeyy! Presenter!! ♥

Hej! Idag har jag varit med natta (nathalie) Och fredde (Fredrika) Natta hade varit på finlands färjan och då hade hon köpt två presenter!! <333  Jag fick ett par as snygga örhängen!! Älskar dom verkligen! avslöjar att färjen är svart men det var precis vad jag behövde! ett par svarta örhängen!!!<3 Sen en godis grej.

Bilder :D!

 
Örhängerna :) ignorera


Lalalala...

 
Örhängerna ser ut som svarta pärlor ;)


Suddig bild :)


GoDiS är GOTT! :P!

 

Så här ser godisarna ut, Persika och hallon (tycker den e godast) sen  banan och jordgubb sen äpple och björnbär!

Kom ihåg!!: GODIS ÄR GOTT! haha!

/LaraH


England nästa år kanske! :D! ♥

Hej hej! När min mamma fyllde år snackade pappa med mammas syrras man. Och han gillar gamla band typ. Dom åker typ alltid till England. Rutger som han heter gillar T.ex Beatels (stavning?) assså mycket mer. Så dom snackade så vi kanske ska åka till England nästa sommar med Rutger gunilla Hans Fru som är mammas  syster och så är hon min ena moster. (min mamma har två systrar) Och Linn och Millan våra två kusiner. Men vet ej om linn följer med. Hon kanske jobbar då :/ Men SKIT KUL! ska det bli!!!!! Har aldrig vart i England förut! så ska verkligen bli kul!

 

     CUTE?! såååååååååååå gullligt! hah. <3333

Bye bye! LaraH<3

Har typ ingen rubrik??

Hejjjjjjjjjjjjjjjjjjjj! Idag var jag med HILMA! Det var så varmt så jag hon syrran och pappa åkte till torö och badade. Det finns en flotte och en brygga. Först simmade hilma och jag till flotten och dök och hoppade därifrån. (lärde mig dyka när vi var i frankrike)  Sen kom min syrra simmande och vi hoppade och så. Sen simmade vi tillbaka. Sen tog vi ett till dopp innan vi åkte  hem och då hoppade vi från bryggan.

Sen när vi kom hem sålde vi WWF saker. Min syrra är medlem i det men hon ville inte sälja i år men jag ville det.

WWF ÄR: Du får en katalog med saker sen går du runt och säljer saker och desto mer pengar du får desto högre premie kommer du på. Och om du hamnar på premie 5 så finns det massa saker man kan välja på. T.ex en ipod. om du vill ha den fyller du i en grej och nånting mer. Asså skit svårt att förklara!!! 
Men vi fick verkligen ihop MASSA pengar och redan på första dan!!!

Imorrn börjar skolan. SUCK!! mardrömmen asså verkligen. Men jag har sagt åt mig själv att jag ska koncentrera på läxorna och sen har vi nationella prov i 5 oxå så måste koncentrera på dom. Även fast jag typ suger? på alla ämnen i skolan.

Men en grej fattar jag inte. Alla mina klasskompisar (iaf dom jag umgås mest med) hatar engelska?? sj tycker jag det är vädigt kul att prata engelska fattar inte??.. men men.-


 
*SUCK?!*

BYE BYE! LARAH! PuSs!<3

LaraHs åsikt

Hej! jag vill se en film som heter vampyrer suger. Jag tror ganska många vet vad twilight är och Den här filmen är parodi på twilight.Jag har inte sett Twilight men den här ser mycket bättre sök på www.youtube.se efter vampyrer suger. Sen där kommer trailern upp. :)  

 

Jag måste se den! att se den: ja tack!

 

Se den: Nja..

Jag vet att vissa älskar twilight men inte jag. Jag vet att det är lätt att säga eftersom att jag inte har sett den men vill inte se den hellre Vampyrer suger.

Vad tycker ni? vilken vill ni se? /LaraH

Tjabba tjena!

Hej! idag har jag såååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå    tråååååkigt just nu!  P (vanessa) är i grekland Hilma är på alsång på skansen och natta är på finlandsfärjan TRÅÅÅK när jag kom hem igår så åker alla! Hahaha.. 

Nepp jag har absolut inget att skriva så Bye! LaraH

Hemma från Frankrike Buhu!

Hej! idag kom vi hem med flyget. Tråååååk att åka hem från Frankrike/Barcelona/Spanien fett jobbig resa det var hem. Först gick vi upp typ fem halv sex på morgonen sen åkte vi med bil till flygplatsen typ 1 timme? sen tog det SKIT lång tid att checka in men sen var vi på. Sen åkte vi 3 timmar sen kom vi fram och väntade på bagaget.¨
 
Det vara bara syrran och mamma som hade bagage så pappa och jag gick.. Svårt att förklara men där såg jag en kille som brukar vara med i Tv heter typ..? NÅNTING! men var med i lilla rapport och lilla löpsedeln (vi kollade på det i klassen) men sen tog vi buss till stockholm sen pendel tåg till VH sen buss därifrån hem till nynäshamn,

Shoppade massor kom hem till sverige med 200 kr hade 850 kr när vi åkte Buhuuuuuu!

På torsdag börjar skolan NEJ!! men skönt att träffa alla KOMPISAR! haha..

Nu måste jag gå för vi har gäster hemma eller ja släkten för pappa  fyllde 50 när vi var i BARCELONA!

PUSS! LARAH! <3

"lång" dag! + Bilder på tröjorna! :)

Hej! idag shoppade vi. Vi gick i Massa! olika affärer! Jag köpte bara en vit T-shirt fast med ett VÄLDIGT FINT, SNYGGT  tryck! På :D men jag lovade ju att ladda upp biloderna så varsegod :) :D

 En svart tröja till hösten/vintern :) Me And You! älskar den :love: modellen är sååååååå snygg!


 En topp utan axelband. Ursäkta att webcamen är så HIMLA GUL!! så fuuuuuuuuuuuuult!! Men toppen är snygg! :)

 Det här är den tröjan jag köpte idag! älskar den!! :love: :love: :love: Texten är såhär: Honey when you knock on my door i will give you my Key, Alltså nyckeln till hjärtat! Den 'är väldigt lång så ska klippa av den men hittills andvänder jag den som Nattlinne :) Funkar lika bra!!!!! :love:

Natti natti! //LaraH! Från barcelona :D

Shopping runda! Today!♥♥♥

Hej! idag har vi vart på shoppingrunda! Jag köpte två tröjor, En svart med silver text som det står Me and you Så J*vla snygg modell! på den! (orkar inte visa bilderna på tröjorna) Sen köpte jag en axelbands lös tröja grå vit tröja, med en röd rosetter som piffar upp, Visar tröjorna imorrn, Sen köpte jag en vit solfjäder, Den kostade 3 euro (stavas?) men då tyckte vi d3e var dyrt då gick vi därifrån då sa han 2 euro vi ba okej.

Men här kommer faktiskt bild på solfjädern :)

 Webcamen SUGER???????!!



Bye bye! //LaraH! från barcelona! haha..


Godnatt!

Hej! nu ska jag vara inne på internet ett tag sen ska jag sova min syrra badar i badkar, mamma läser om vad som finns att gå till och titta på i Barcelona :) och pappa kollar på TV, Just nu är det vädret och det blir 30 till 32 plus grader!! RIKTIGT varmt. Får gå i bikini! haha..

Gillar vårt hotell för..

..Jag gillar vårt hotell för att på takvåningen finns det: Pool, Bar, Gym, Sol stolar som man kan sola i, Plus ser fräsch ut och det finns massa små soffor som man kan vila i PLUS! VÄRLDENS BÄSTA UTSIKT! FRÅN POOLEN!


Nej nu måste jag sluta, Bye bye! //LaraH från Barcelona :D

Bloggar från barcelona! :D

Hej! idag  har vi kommit fram till barcelona!! Flygresan gick jätte bra. Sov under hela så vaknade typ när vi skulle landa :) Just nu sitter vi på vårt hotell rum och ska strax gå upp på taket för det finns pool solstolar och Bar där! Så NICE! glömde dock min min Usb sladd till min kamera så kan tyvärr inte ladda upp bilder!
:( :'( men men...

nepp snart ska vi upp till poolen Bye bye! //LaraH från barcelona! :D

Med i Tävling!

Hej! nu är jag med i en tävling! man kan vinna ett valfritt plagg. Tävla du med! Länk till bloggen: fridasjoblom.blogg.se  Klicka och bläddra ner på bloggen!

Nu ska jag nog snart sova! godnatt!

Bye bye! //LaraH


Köpte ju en..

..bok idag!:)Den heter tillsammans alltså inte tillsammans ihop utan tillsammans att man är med varandra, Är på sidan 60 och den är väldigt bra :)


11-15 år står de på den :)

Bye bye! //LaraH

Kommer blogga i frankrike och..

..Lägga upp bilder som jag tar med kameran ni vet de men men. Ska packa ner Kläder + min kamera + min videokamera + min dator i den lilla väskan + laddare och usb sladd o.s.v hoppas allt får plats i min lilla resväskaa!! Men tror det! :) :D ;D hehe.. Bye bye! //LaraH

Vad omtänksamma vänner man har!!


Hej! Chatta med min vän på Msn hon hade vart på finlands båten och köpt en present till mihh! sen hade min andra kompis kommit tillbaka från gotland, Fast det var för länge sedan. Men hon hade också köpt en present till mig! :love: Älskar er ALLA MINA Vänner är dom BÄSTA I VÄRLDEN! LOVE ER!!! :love: :love:
:D :Dhar trååk'! snart ska jag mumsa i mig en Ben och jerry glass Cheese Cake!

Bye bye! //LaraH :love:

Hemma! *Min dag på stan* haha

Hej! nu har vi kommit hem. ! Nu ska jag berätta vad som hände på stan ;) Först gick vi till en glasögon affär för att laga två brillor.

Sen gick vi till banken och då hade dom stängt! LUNCH stängt *suck*

Så då gick vi till bokhandeln. vi kollade efter inbjudnings kort till pappas födelsedag, Han fyller 50. GRATTIS i förskott ;) Så då gick jag bort till bökerna och hittade en bok och satte mig ner för att börja läsa. haha. . min syrra hade också hittat en bok och det var två pocketböcker för 99kr. Så då köpte vi dom :)

Sen gick vi bort till en urmakare för pappa  skulle laga en gammal klocka. Men det skulle ta två veckor så jaaa ;)

Sen gick vi till banken och då var det massor av folk men vi kom fram och växlade pengar och sen gick jag pappa och syrran och handlade mamma gick hem så jaa.


DEt var min dag på stan! HAHA Bye bye //LaraH!!

Godmorgon + Växla pengar ;)

Hej!Godmorgon! jag och familjen ska strax gå till en bank för att växla våra SVENSKA pengar till FRANSKA pengar ahaha.. :) SSen idag ska jag väll packa ;)  För snart smäller det och vi Flyger till Frankrike! :D! jey! hahaha.. Jag och min underbara humor! haaha.'
 
Nepp, Nu måste jag gå. Bye bye! //LaraH!!! :D

Test...

Test:)

Nya kategorier!

Hej! jag har gort nya kategorier så om ni är inne här på bloggen så Kika gärna in! det kanske inte finns nåt på kategorierna ännu men det är bara att vänta ;) Bye bye! //LaraH! :)

Shoppat LITE

Hej! Nu har vi (hela familjen ;)) kommit hem från Haninge C jag köpte bara ett par Gröna mjukis shorts :) Väldigt snygga :love: älskar dom!!! Haha.

Bilder:
 
79kr :D
Kommer fler bilder :)

 
Min syrras hand kom med *suck*


Det var väl alla :love: gillar det där märket, En grön palm och lite glitter! Nej nu ska jag följa med hela familjen till gymmet, *tråååå* men ännu tråkigare att vara hemma sj. Så jaaaaaaa.

Bye bye! //LaraH :)

RSS 2.0