Har typ ingen rubrik??

Hejjjjjjjjjjjjjjjjjjjj! Idag var jag med HILMA! Det var så varmt så jag hon syrran och pappa åkte till torö och badade. Det finns en flotte och en brygga. Först simmade hilma och jag till flotten och dök och hoppade därifrån. (lärde mig dyka när vi var i frankrike)  Sen kom min syrra simmande och vi hoppade och så. Sen simmade vi tillbaka. Sen tog vi ett till dopp innan vi åkte  hem och då hoppade vi från bryggan.

Sen när vi kom hem sålde vi WWF saker. Min syrra är medlem i det men hon ville inte sälja i år men jag ville det.

WWF ÄR: Du får en katalog med saker sen går du runt och säljer saker och desto mer pengar du får desto högre premie kommer du på. Och om du hamnar på premie 5 så finns det massa saker man kan välja på. T.ex en ipod. om du vill ha den fyller du i en grej och nånting mer. Asså skit svårt att förklara!!! 
Men vi fick verkligen ihop MASSA pengar och redan på första dan!!!

Imorrn börjar skolan. SUCK!! mardrömmen asså verkligen. Men jag har sagt åt mig själv att jag ska koncentrera på läxorna och sen har vi nationella prov i 5 oxå så måste koncentrera på dom. Även fast jag typ suger? på alla ämnen i skolan.

Men en grej fattar jag inte. Alla mina klasskompisar (iaf dom jag umgås mest med) hatar engelska?? sj tycker jag det är vädigt kul att prata engelska fattar inte??.. men men.-


 
*SUCK?!*

BYE BYE! LARAH! PuSs!<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0